Házhozszállítás

Mit jelent az érintésmentes saját házhozszállítás?

  • Felhívod a központilag megadott telefonszámot
  • Leadod a rendelésed
  • Visszakapod sms-ben a rendelésed paramétereit (összeg, számlaszám stb.)
  • Elutalod a kért határidőig az összeget és amint jóvá íródik a számlánkon az, mi saját palackunkban a rendelést követő napon kiszállítjuk otthonodba a leveinket
  • A művelet végén a saját futárunk leteszi az általad kért helyre, megcsörget, hogy meghozta és már ihatjátok is a frissen préselt egészséges, vitamindús leveket!

Rendelés minden hétköznap, csak telefonon: 09.00 – 15.00 óra között

Rendelési telefonszám: +3670/224-6572

Számlázás és szállítás:Az összeg bankszámlára érkezésének határideje: rendelés napján 16.00-igSzállítás: a következő naptári naponSzállítási díj: Bruttó 350 Ft / szállítás

Fontos:

Amennyiben pénteken rendelsz leveket és át is utalod az összeget, akkor azt hétfőn tudjuk kiszállítani. Tehát, ha hétvégére szeretnél leveket, rendelésed le kell adnod csütörtök 15.00-ig, hogy pénteken kivihesse a futárunk. Egyébként a hétfői kiszállításhoz pedig péntek 15.00-ig kell leadnod a rendelésed!Mi saját futárt alkalmazunk, aki csak nekünk szállít, velünk áll kapcsolatban. Így biztosítani tudjuk, hogy rajtunk kívül senkivel ne érintkezzen. Ezzel is garantálni tudjuk a még biztonságosabb szolgáltatást!Csomagolásmentességről!A jelenlegi helyzet nem kedvez a csomagolásmentességnek, úgyhogy erre való tekintettel kivételesen egyedi saját műanyag palackban tudjuk nektek kiszállítani a leveket. A palackok 1 literes és 0,5 literes kiszerelésben lesznek elérhetőek egységes 50 Ft-os áron!

NAGYON FONTOS

Amennyiben elteszed a palackot és kimosva, összepréselve visszahozod saját kupakjával együtt hozzánk a krízis után, akkor a palackok árát visszatérítjük nektek maradéktalanul és gondoskodunk ellenőrzött elszállításukról! Ezzel szeretnénk hozzájárulni a környezetünk védelméhez a jelenlegi helyzetben is és megőrizni azt a szellemiséget, amit folytatni fogunk a járvány után is! Ezzel az intézkedéssel még többen hozzá tudtok majd jutni frissen préselt, egészséges és vitamindús zöldség és gyümölcsleveinkhez!

Átutalási információk:

Amikor leadtad a rendelésed, az alábbi válaszüzenetet fogod visszakapni sms-ben!