Mit jelent az érintésmentes saját házhozszállítás?

  1. Telefonos rendelés esetén
  2. Webshop rendelés esetén – ITT rendelhetsz
  1. Telefonon keresztül leadott rendelések esetén:
  • Felhívod a központilag megadott telefonszámot
  • Leadod a rendelésed
  • Visszakapod sms-ben a rendelésed paramétereit (összeg, számlaszám stb.)
  • Elutalod a kért határidőig az összeget és amint jóvá íródik a számlánkon az, mi saját palackunkban a rendelést követő napon kiszállítjuk otthonodba a leveinket
  • Utánvételes fizetést kérsz, amit elmondasz az ügyfélszolgálatosnak, hogy ebben a formában kéred a kiszállítást és a rendelést követő napon kiszállítjuk otthonodba a leveinket. Ebben az esetben kérjük, lehetőleg pontos összeggel készülj, a futár nem minden esetben tud nagy címletekből visszaadni neked!
  • A művelet végén a saját futárunk leteszi az általad kért helyre, megcsörget, hogy meghozta és már ihatjátok is a frissen préselt egészséges, vitamindús leveket! Utánvét esetén az egyeztetett címen átadja neked!

Rendelés minden hétköznap telefonon: 09.00 – 15.00 óra között

Rendelési telefonszám: +3670/224-6572

Számlázás és szállítás banki utalással : Az összeg bankszámlára érkezésének határideje: rendelés napján 16.00-ig Szállítás: a következő naptári napon Szállítási díj: Bruttó 350 Ft / szállítás

Utánvét esetén rendezés a helyszínen történik egyelőre csak KÉSZPÉNZBEN! Szállítás: a következő naptári napon Szállítási díj: Bruttó 350 Ft / szállítás

Fontos:

Amennyiben pénteken rendelsz leveket és át is utalod az összeget, vagy utánvétes fizetést kérsz, akkor azt minden esetben hétfőn tudjuk kiszállítani. Tehát, ha hétvégére szeretnél leveket, rendelésed le kell adnod csütörtök 15.00-ig, hogy pénteken kivihesse a futárunk. Egyébként a hétfői kiszállításhoz pedig péntek 15.00-ig kell leadnod a rendelésed! Mi saját futárt alkalmazunk, aki csak nekünk szállít, velünk áll kapcsolatban. Így biztosítani tudjuk, hogy rajtunk kívül senkivel ne érintkezzen. Ezzel is garantálni tudjuk a még biztonságosabb szolgáltatást!

2. Webshopos rendelés esetén:

A megrendelt leveket csak hétköznapokon szállítjuk ki!

A Péntektől – Vasárnapig megrendelt leveket hétfői napon tudjuk kiszállítani!

Elküldöd rendelésed webshopunkon keresztül, ahol kiválaszthatod, hogy milyen szállítási és fizetési módot kérsz:

a) Bankkártyás fizetés házhozszállítással – Elutalod a kért határidőig az összeget és amint jóvá íródik a számlánkon az, mi saját palackunkban a rendelést követő napon kiszállítjuk otthonodba a leveinket

b) Utánvételes fizetés házhozszállítással – A rendelést követő napon kiszállítjuk otthonodba a leveinket. Ebben az esetben kérjük, lehetőleg pontos összeggel készülj, a futár nem minden esetben tud nagy címletekből visszaadni neked!

c) Bankkártyás fizetés személyes átvétellel, bolt megjelölésével – Elutalod a kért határidőig az összeget és amint jóvá íródik a számlánkon a rendelést követő napon átveheted az általad megjegyzésben megjelölt boltunkban.

d) Utánvételes fizetés személyes átvétellel, bolt megjelölésével – A rendelést követő napon átveheted az általad megjegyzésben megjelölt boltunkban, az összeget a helyszínen rendezed majd.

Üvegpalackok díja: 0,5 l /150 Ft

Átutalási információk telefonos rendeléshez:

Amikor leadtad a rendelésed, az alábbi válaszüzenetet fogod visszakapni sms-ben!