A gyógyító levek királya a Tönkölybúzafűlé! vol.1

A tönkölybúzafű (Triticum spelta) leve jelenleg a világ egyik legnépszerűbb új, antioxidánsokban gazdag, egészséges táplálékkiegészítőjévé vált. Valójában nem újdonság ennek a fiatal búzából préselt édeskés, zöld lének az alkalmazása az egészség védelmére. Ismert volt Sumerben, Egyiptomban, az Óind – kultúrában.Tönkölybúza, az örök fiatalság elérhető forrása!A modern időkben az Egyesült Államokban, több mint harminc éve AnnWigmore használta, a már világhírű Hippokrates Health Institute megalapítója.

A búzafű nem gyógyszer. Semmilyen egészségre káros mellékhatása nincs! Mindenkire egy kicsit másképp hat.„Nem ígérem, hogy a búzafű halhatatlanságot ad, ám egyre elevenebbnek érzed majd magad tőle, mert a vér tisztításával és az elhasználódó sejtek fiatalításával csökkenti az öregedés folyamatát.” (Ann Wigmore)Hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja, a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből.

A búzafű frissítőként és fiatalítóként egyaránt használható, mivel nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket.Szervezetünk könnyen fel tudja dolgozni, mert emésztése kevés energiát igényel, így a gyenge emésztésűek is jótékonyan fogyaszthatják.

A búzafű magas klorofil tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.A búzafű egyszerre méregtelenít és – a táplálkozási hiányosságok pótlásával – növeli az energiaszintünket. Csaknem annyi vitamin van benne, mint a citrusfélékben.

A búzafű lé tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot amelyre a szervezetünknek szüksége van.Jelenleg nálunk Tönkölybúzafű-Almalé formájában veheted magadhoz, de hamarosan sokféle verzíóban és magában is kérheted boltjainkban! Jelenleg, csak a Bikás Parknál lévő üzletünknél kapható!

Mennyit igyál a Tönkölybúzafű- Almaléből egy nap?

Mi azt javasoljuk, hogy ne fogyassz belőle túlzottan! (max. 0,5 dl/nap tisztán. Almalével keverve is, maximum 2,5 dl) Ez garancia, hogy kordában tartja a szervezeted és ellenállóbb, energikusabb leszel, mint valaha! A fogyasztásáról kérj tanácsot tőlünk boltjainkban személyesen is! 😉

Az alma-kivi lé az igazi C vitamin bomba!

Az alma és a kivi együtt kifejezetten sokat tehet az egészséged megőrzésért és a már kialakult egészségügyi panaszok enyhítésében.Ezért kell minden nap kivit enni/inni: 👇A kivi egészségügyi előnyei közé tartozik a bőrtónus és textúra javítása, a vérnyomás csökkentése, valamint a szívbetegség és az agyérgörcs megelőzése is.

Egy közepes méretű kivi a következőket tartalmazza: Kalória: 42 Fehérje: 0,8 gramm Teljes zsírtartalom: 0,4 gramm Rost: 2,1 gramm C-vitamin: 64 milligramm A-vitamin: 3 mikrogramm Vas: 0,2 milligramm Kálium: 252 milligramm Folát: 17 mikrogrammA kis méretű gyümölcsben a létfontosságú tápanyagok, az E-vitamin, a réz, a K-vitamin, a kolin, a magnézium és a foszfor nagy mennyisége is fellelhető.

A kiviben ráadásul több a C-vitamin, mint a legtöbb más gyümölcsben. A bőr támasztórendszere, a kollagén, melynek egyik legfontosabb tápanyaga a C-vitamin, amely antioxidánsként működik a szervezetünkben, és megakadályozza a napfény, a légszennyezés és a füst okozta károsodások kialakulását, kisimítja a ráncokat, és javítja a bőr általános textúráját.

A zöldségek és gyümölcsök fogyasztását már régóta összefüggésbe hozzák a szívbetegség, a diabétesz, a rák és más betegségek csökkent kockázatával. Több kutatás is kimutatta, hogy a kivihez hasonló növényi élelmiszerek az elhízás és az általános halálozás kockázatát is csökkentik.

Mennyit igyál belőle egy nap?

A kivit gyakorlatilag nem tudod túladagolni, bár almával együtt elég gazdag tápanyagban, éppen ezért a fölösleg megy a “kukába”, ha túl sokat iszol belőle! Napi 3-5 dl fogyasztása többszöri elosztásban javasolt, ez bőven fedezi a szervezet szükségleteit!

Betegségekkel teli időszakban és konkrét a fentiekben fennálló panaszok esetén kifejezetten javallt az alma-kivi fogyasztás!

Mindenki kedvence, C vitamin dús Narancslé!

A narancsra ritkán gondolunk úgy, mint gyógyító hatású növényre, előnyének a legtöbbször “csak” azt tartjuk, hogy C-vitaminban és rostokban gazdag, és a téli hónapokban hazánkban is könnyen elérhető. De egyre több kutatás foglalkozik a narancs, illetve a benne található hatóanyagok, fitonutriensek előnyös hatásaival. Ezeknek a fitonutrienseknek, vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően a rendszeres narancsfogyasztás támogathatja a szervezetünket a káros szabad gyökökkel szembeni küzdelemben, kiváló antioxidáns, és segíthet megelőzni bizonyos krónikus, illetve daganatos betegségeket.Jótékonyan hat a vérnyomásra is a narancs!

A narancsban (illetve más citrusgyümölcsökben) gazdag étrend csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Ezek a gyümölcsök – így a narancs is – folátban, káliumban és C-vitaminban gazdagok, fitonutriensek tucatjait tartalmazzák, így jótékonyan hatnak a vérnyomásra, a koleszterin- és vérzsírszintre, csökkentik a veszélyes (akár trombózist is okozó) vérrögök rizikóját, és segítenek megőrizni a vérerek rugalmasságát.

Ha valaki naponta fogyaszt narancsot vagy más citrusgyümölcsöt, akár 20 százalékkal is csökkentheti az agyvérzés rizikóját. Ráadásul a rostokban és tápanyagokban gazdag narancsot az is beillesztheti az étrendjébe, aki ügyel a súlyára – vagyis ez a citrusgyümölcs az elhízás és az azzal összefüggő betegségek veszélyét is csökkentheti.

Egy, a Journal of the American College of Nutrition című szaklapban megjelent tanulmány szerint a narancsfogyasztás a gyomorfekély csökkent rizikójával is összefügghet: azoknál a felnőtteknél, akiknek magas volt a vér C-vitamin-szintje, jóval ritkább volt a Helicobacter pylori fertőzés. Ez a baktérium felelős a gyomor- és nyombélfekélyes esetek nagy részéért. Azt még nem tudták megállapítani, hogy miként veszi fel a harcot a C-vitamin a H.pylori ellen, de a szakemberek szerint mindenképpen érdemes naponta egy-két narancsot elfogyasztani, vagy lé formájában bevinni a szervezetünkbe!.

Narancsot a daganatok ellen?

A narancsban található limonoidoknak daganatellenes hatásai is lehetnek. Sejteken végzett vizsgálatok során kiderült, hogy a limonoidok segíthetik a szájüregi, bőr-, tüdő-, emlő-, gyomor- és bélrendszeri daganatok elleni küzdelmet, és lassíthatják, megakadályozhatják a daganatos sejtek osztódását. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a narancs “gyógyítja” a rákot, de az eredmények mindenképpen ígéretesek, és a jövőben akár új gyógyszerek kifejlesztésében is felhasználhatják ezeket a tudósok.

Mennyit igyál belőle egy nap?

A tudatos lé fogyasztás ismérve a mértékletesség és az átgondoltság! Mint, ahogyan más gyümölcsök esetén is a narancsnál is azt kell elképzelned, hogy minimum egy kilónyi narancsnak lesz 0,5 liter leve! Meg szoktál enni egyszerre egy kiló narancsot? Nem sűrűn, éppen ezért 2-3 dl-nél többet egyszerre nem javasoljuk, hogy fogyassz belőle!!Légy tudatos és használd a zöldségek és gyümölcsök erejét tervezetten, heti bontásban, mennyiségeknek megfelelően elosztva! Mindig teszteld piciben magadon a levek hatásait és nyugodtan kérj tőlünk tanácsot a boltunkban, ha elakadtál!

Az Ananászlé jótékony hatásai, nem csak fogyókúrázóknak!

Az ananász (Ananas sativa) a broméliafajok közé tartozó, tőlevélrózsás növény. Terméseit a levélrozetta közepén, a száron hozza. Őshazája feltehetően Paraguay, Európába Kolumbusz Kristóf hozta be a XV. században.

Az ananász édeskés, finom, lédús gyümölcs, 100 grammja 56 kcal energiát tartalmaz. Meleget és napfényt igénylő növény, termesztésének a távol-keleti országok éghajlata felel meg. Az ananászt általában hagyják a szárán megérni. Ha kellemes illata és sárgás színe lesz, szüretelik. Az ananász mérete igen változatos lehet, a 15-20 dkg-ostól egészen a több kilós nagyságig terjedhet.

Magas vitamintartalmának és a benne található bromelin nevű (fehérjebontó) enzimnek köszönhetően a legegészségesebb gyümölcsök egyike.Az ananász a trópusi területeken szinte mindenhol nagy mennyiségben termesztett gyümölcs. Szerencsére ma már hazánkban sem csak konzerv formájában érhető el, hanem a friss gyümölcsléként is kapható. Általában Costa Ricáról és Ghánából érkezik hozzánk a feldolgozandó gyümölcs.

Miért jó?

Az ananász többféle kedvező hatást gyakorol az egészségünkre, mivel A, B és C-vitamint, folsavat, káliumot, cukrot, gyümölcssavat és rostanyagot tartalmaz. Folsavtartalma a vörös és fehérvérsejtek, valamint a vérlemezkék képződésénél játszik szerepet.Az ananász értékes tulajdonsága a benne található bromelin enzim is, amelynek a fehérje emésztésében van szerepe és segítséget nyújt a zsír elégetésében.Különösen jó tulajdonsága az, hogy fogyasztható még akkor is, ha a beteg gyomor már szinte semmit nem tud elviselni.

Az ananász jó kiegészítője a különféle fogyókúrás étrendeknek és a tisztítókúrák elmaradhatatlan gyümölcse, mivel fogyasztása után a szervezetből gyorsan ürülnek a méreganyagok.Egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére és növeli a test ellenálló képességét.Az ananászt többféleképpen fogyaszthatjuk: Frissen préselt levet készíthetünk belőle, azt keverhetjük más zöldségek és gyümölcsök levével (répa, alma, barack).

Afrika számos országában menstruációs zavarok esetén ananászt fogyasztanak, mivel tapasztalataik szerint hozzájárul a vérzés csillapításához.

Mennyit igyál belőle egy nap?Fehérjebontó és zsírégető tulajdonsága miatt, mint minden más gyümölcslé esetében a rendszerességre törekedj! Tudjuk, hogy jól hangzik a fogyás, a diéta, de abba gondolj bele, hogy a fehérje beviteledet is befolyásolni tudja a túlfogyasztása. Tehát napi 2-5 dl, többszöri elosztásban, vagy keverve répával, almával, alma-kivivel lehet kifejezetten előnyösebb a hatása!Légy tudatos és használd a zöldségek és gyümölcsök erejét tervezetten, heti bontásban, mennyiségeknek megfelelően elosztva! A Bromelin túlfogyasztása akár szájszárasságot, cserepesedést is okozhat. Mindig teszteld piciben magadon a levek hatásait!

Az immuntuningoló Alma – Gyömbér

Az almalé jótékony hatásáról már nemrégiben írtunk nektek. Az alma és a gyömbér együtt kifejezetten sokat tehet az egészséged megőrzésért és a már kialakult egészségügyi panaszok enyhítésében.Mit kell tudnom a gyömbérről?A gyömbér az egyik legnagyszerűbb gyógyító hatású fűszernövény, mely egzotikus, melengető ízével ideális a hidegebb hónapokra is.

Ezért kell minden nap gyömbért enni: 👇

A gyömbérben található hatóanyagoknak köszönhetően ez a gyógynövény nagyszerű hányingerellenes, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító, valamint mikrobaellenes hatásokkal is bír. Jelentősebb mennyiségben tartalmaz A-, C-, E- és B-vitaminokat, magnéziumot, foszfort, káliumot, vasat és cinket. Rendkívül változatosan felhasználható, tehetjük levesekbe, húsételekbe, süteményekbe, készíthetünk belőle teát is. Jótékony hatását kifejti akkor is, ha frissen, szárított vagy őrölt formában, de akár olaj vagy étrend-kiegészítő és gyümölcslé formájában magunkhoz vesszük.

A gyömbér erősíti az immunrendszert!Különösen előnyösen hat akkor, ha megfáztunk vagy influenzásak vagyunk. A gyömbérben ugyanis vírus- és baktériumellenes hatóanyagok is találhatóak, izzasztó hatása is ismert, csökkenti a lázat és csillapítja a köhögést. Akkor is érdemes a gyömbér gyógyerejét kihasználni, ha ízületi fájdalmaink vannak, ez a gyógynövény ugyanis a gyulladásokat és a fájdalmat is csökkenti.

A gyömbért a legtöbben gyomornyugtató és emésztésjavító hatásairól ismerik: segít megszabadulni a felgyülemlett gázoktól, ellazítja a bélrendszer izmait, a puffadást is csökkenti. Akkor is javíthatja az állapotunkat, ha valamilyen fertőzés miatt szenvedünk hasmenéstől vagy hasfájástól. Az emésztés javításához érdemes elrágcsálni egy kis darab friss gyömbért a nagyobb étkezések után.A gyömbér egészségre gyakorolt jótékony hatásairól már sokat lehetett hallani. Egy új kutatás szerint segíthet megakadályozni az elhízást és a velejáró krónikus betegségek kialakulását is.Menzeszre is jó a gyömbér!A természetes gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásokat akkor is kihasználhatjuk, ha menstruációs fájdalmaink vannak.

Igyunk alma-gyömbér levet! (és ez akkor is előnyös lehet, ha a PMS tünetei között a hasi panaszok is jellemzőek az esetünkben). A gyömbért a cukorbetegeknek is érdemes rendszeresen fogyasztani, mert ez a gyógynövény segít kordában tartani a vércukorszintet, növelheti az inzulin hatékonyságát, emellett pedig a különböző, a diabétesszel összefüggő szövődmények rizikóját is csökkentheti. Itt figyelembe kell venni, hogy az alma magas gyümölcscukor tartalmú ezért mindenképpen teszteljük magunkon együttes fogyasztásainak hatásait!!

Mennyit igyál belőle egy nap? Mindenképpen maximum 6-10 dl-nél ne fogyassz többet, ha egészséges vagy! Ezt is inkább 3dl-es elosztásban, 4-5 órás kihagyásokkal és a nap több szakában!Betegségekkel teli időszakban és konkrét a fentiekben fennálló panaszok esetén kifejezetten javallt az alma-gyömbér fogyasztás!

Az almalé jótékony hatása az egészségedre

Egyik legismertebb gyümölcsünk, szerte a világon termesztik, fogyasztják a több ezer fajta valamelyikét. Az alma becsét, jó hírét, a gyógyító erejébe vetett ősi hitet jelzi az is, hogy több nép mitológiájában is szerepel.A rózsafélék családjába tartozó almafa minden kontinensen megtalálható, több mint hétezer fajtáját ismerik. Leginkább a mérsékelt éghajlati övben termesztik, Európából a világtermelés fele származik.

Magyarországon Szabolcs-Szatmár-Bereg és Zala megye a leghíresebb almatermelő vidék, de egy-egy almafa majd minden szőlős- és házi kertben megtalálható. A statisztikák szerint fejenként évente 23 kg almát fogyasztunk el. A “népszerűségi listán” még mindig vezet a jonatán, de a golden és az idared, idagold, valamint a starking és a zöld alma is előkelő helyen áll a fajták között.

Nyári változatai (a borízű és a rétesalma) is kedveltek, de az alma igazi szezonja a tél: egyes fajták az őszi szüret után akár tavaszig is eltarthatók, olcsó, de annál értékesebb táplálékot és vitaminforrást biztosítva.Egy régi közmondás szerint: “napi egy alma – az orvost távol tartja”.

Tény, hogy ez a gyümölcs minden porcikájában különösen értékes táplálék. Húsa 8-13 százaléknyi gyümölcscukrot tartalmaz, egy közepes nagyságú nyers almában 80 kalória van, 21 gramm szénhidrátot, 3,7 gramm rostot, és 10-15 mg C-vitamint tartalmaz. A- és B vitamin, folsav, kalcium, magnézium, kálium, kéntartalma is jelentős.

Vízoldékony rostanyaga, a pektin sokféle jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre: rendezi a székletet (a tapasztalatok szerint főve, párolva a hasmenés, nyersen a székrekedés ellen vethető be), kedvezően hat a bélflórára, csökkenti a vér koleszterinszintjét, magas káliumszintje a magas vérnyomásúaknak segíthet.Gyümölcssav, almasav tartalma a belek és a máj működésére fejt ki jó hatást.

Az alma a szervezet egészére méregtelenítő, tisztító hatású, így például tehermentesíti a vesét, csökkenti a vesekő és húgysavképződést (ezért köszvény ellen is alkalmasnak tartja a természetgyógyászat). A fogyókúra egyik hasznos segítője, sőt, ha valaki egy-két napos almakúrát tart, nemcsak a súlycsökkenéshez járul hozzá, hanem egyben salaktalanítja is a szervezetét.A nálunk készült levek között nekünk is ő az egyik nagy kedvencünk és rendszeresen lebeszélünk a túlzott narancslé fogyasztásról személyesen benneteket.

Akik ismertek bennünket és voltatok már a boltunkban tudjátok mit szoktunk erről mondani. Magyar, vagy itt élsz. A természethez mi emberek is igazodtunk az évezredek alatt és fordítva is. Azaz az vagy, amit itt találsz, az folyik az ereidben nem a narancslé, hanem az almalé. Már az őseink is ezt fogyasztották téli időkben és ennek is köszönhetik az egészségüket!

A fentiekben leírt jótékony hatások miatt pedig fogyaszd rendszeresen!Mennyit igyál belőle egy nap?Ha belegondolsz, hogy egy általunk préselt 0,5l almalé mennyiségben, akár 1kg alma belekerül, azt hiszem érzitek, hogy túlfogyasztani sem érdemes, hiszen ritkán eszel, meg 1kg almát egyszerre. Kiválóan alkalmasak a leveink, így az alma lé is akár egy reggeli kiváltására. Többszöri, napközbeni fogyasztását javasoljuk inkább kisebb mennyiségben! Ne feledd a fölösleg megy a kukába ezért annyit igyál belőle, amennyit fel bír dolgozni a szervezeted. Betegségekkel teli időszakban kifejezetten javallt az almalé fogyasztás!

A gyógyító levek királya a Tönkölybúzafűlé! vol.1
Gyümölcslevek, Zöldséglevek
By admin / május 29, 2020

A gyógyító levek királya a Tönkölybúzafűlé! vol.1

A tönkölybúzafű (Triticum spelta) leve jelenleg a világ egyik legnépszerűbb új, antioxidánsokban gazdag, egészséges táplálékkiegészítőjévé vált. Valójában nem újdonság ennek...

Read More
Az alma-kivi lé az igazi C vitamin bomba!
Gyümölcslevek
By admin / május 29, 2020

Az alma-kivi lé az igazi C vitamin bomba!

Az alma és a kivi együtt kifejezetten sokat tehet az egészséged megőrzésért és a már kialakult egészségügyi panaszok enyhítésében.Ezért kell...

Read More
Mindenki kedvence, C vitamin dús Narancslé!
Gyümölcslevek
By admin / május 29, 2020

Mindenki kedvence, C vitamin dús Narancslé!

A narancsra ritkán gondolunk úgy, mint gyógyító hatású növényre, előnyének a legtöbbször "csak" azt tartjuk, hogy C-vitaminban és rostokban gazdag,...

Read More
Az Ananászlé jótékony hatásai, nem csak fogyókúrázóknak!
Gyümölcslevek
By admin / május 29, 2020

Az Ananászlé jótékony hatásai, nem csak fogyókúrázóknak!

Az ananász (Ananas sativa) a broméliafajok közé tartozó, tőlevélrózsás növény. Terméseit a levélrozetta közepén, a száron hozza. Őshazája feltehetően Paraguay,...

Read More
Az immuntuningoló Alma – Gyömbér
Gyümölcslevek
By admin / május 29, 2020

Az immuntuningoló Alma – Gyömbér

Az almalé jótékony hatásáról már nemrégiben írtunk nektek. Az alma és a gyömbér együtt kifejezetten sokat tehet az egészséged megőrzésért...

Read More
Az almalé jótékony hatása az egészségedre
Gyümölcslevek
By admin / május 27, 2020

Az almalé jótékony hatása az egészségedre

Egyik legismertebb gyümölcsünk, szerte a világon termesztik, fogyasztják a több ezer fajta valamelyikét. Az alma becsét, jó hírét, a gyógyító...

Read More
Az Alma – Zeller jótékony hatásai!
Gyümölcslevek, Zöldséglevek
By admin / november 22, 2020

Az Alma – Zeller jótékony hatásai!

Az Alma: Egyik legismertebb gyümölcsünk, szerte a világon termesztik, fogyasztják a több ezer fajta valamelyikét. Az alma becsét, jó hírét,...

Read More
A citromfű jótékony hatásai!
Gyümölcslevek
By admin / szeptember 23, 2020

A citromfű jótékony hatásai!

Létezik olyan gyógynövény, amely nyugtat, emésztési panaszokat enyhít, herpesz kezelésére is jó, ráadásul itthon is megterem? Ez a csodanövény nem...

Read More
A Sárgadinnye, mint gyógynövény!
Gyümölcslevek
By admin / július 15, 2020

A Sárgadinnye, mint gyógynövény!

Az ázsiai eredetű sárgadinnye gyümölcs és gyógynövény is egyben. Szülőhazája India, ahol már 4000 évvel korábban is termesztették. A sárgadinnye...

Read More
Szorongás ellen, csak is természetesen!
Gyümölcslevek, Útmutató az egészséghez, Zöldséglevek
By admin / május 29, 2020

Szorongás ellen, csak is természetesen!

A kialakult helyzet kapcsán lehet, hogy többet szorongsz, idegesebb vagy, depresszívebb a hangulatod, akkor érdemes a természetes dolgokhoz fordulnod és...

Read More
A tüdőt támogató étkezés!
Gyümölcslevek, Útmutató az egészséghez, Zöldséglevek
By admin / május 29, 2020

A tüdőt támogató étkezés!

A legegészségesebb tüdejük azok­nak az embereknek van, akik na­ponta esznek/isznak zöldséget és gyümölcsöt állítják a szakemberek. Ez nem véletlen, hiszen...

Read More
A frissen préselt zöldség és gyümölcslevek gyógyító hatásai!
Gyümölcslevek, Útmutató az egészséghez, Zöldséglevek
By admin / május 29, 2020

A frissen préselt zöldség és gyümölcslevek gyógyító hatásai!

A természet számtalan, a szervezet számára gyógyító hatású zöldséggel, gyümölccsel és gyógynövénnyel ajándékozza meg az embert az év minden időszakában....

Read More
Milyen betegségeket kezelhetsz Búzafűlével?
Gyümölcslevek, Zöldséglevek
By admin / május 29, 2020

Milyen betegségeket kezelhetsz Búzafűlével?

Mivel a búzafű hatóanyagai kiváló sejt regenerálók, lassítja az öregedést, és véd az idő előtti kimerülés ellen is.Tavaszi fáradtság esetén...

Read More
A gyógyító levek királya a Tönkölybúzafűlé! vol.4
Gyümölcslevek, Zöldséglevek
By admin / május 29, 2020

A gyógyító levek királya a Tönkölybúzafűlé! vol.4

A búzafű nem gyógyszer. Semmilyen egészségre káros mellékhatása nincs! Mindenkire egy kicsit másképp hat. Hatóanyagai révén az egész szervezet működését...

Read More
A gyógyító levek királya a Tönkölybúzafűlé! vol.3
Gyümölcslevek, Zöldséglevek
By admin / május 29, 2020

A gyógyító levek királya a Tönkölybúzafűlé! vol.3

A búzafű számos jótékony hatással rendelkezik szervezetünkre nézve. Többek között nagy mennyiségben Klorofillt is tartalmaz. Mi is az a Klorofill?...

Read More
A gyógyító levek királya a Tönkölybúzafűlé! vol.2
Gyümölcslevek, Zöldséglevek
By admin / május 29, 2020

A gyógyító levek királya a Tönkölybúzafűlé! vol.2

A Tökéletes fehérjeforrás Az összes esszenciális aminosavat a megfelelő arányban tartalmazza. A búzafű lé az egyik leggazdagabb A és C...

Read More