Léműhely x EcoMood Hungary

Facebook Nyereményjáték

Játék időtartama: 2020. 08. 07 – 2020. 08. 30.

Sorsolás időpontja: 2020. 08.16. (vasárnap)

A Játék neve: „műanyag szívószálmentes augusztus Nyereményjáték” (továbbiakban: Játék).

Játék szervezője:

– Hegedűs-Klár Adrienn E.V. www.lemuhely.hu, Adószám: 55364920-1-42, 1196 Budapest, Ady Endre út 97.99. – Léműhely (Továbbiakban: Szervező)

– Magyar Adrienn E.V. www.ecomood.hu, Adószám: 56194603-1-30, 3284, Tarnaméra, Béke utca 9. (Továbbiakban: Szervező)

JÁTÉK LEÍRÁSA:

A szervező heti nyereményjátékot hirdet meg a www.facebook.com webolalon elérthető közösségi portálon (továbbiakban: Facebook, vagy közösségi portál). Az tud részt venni a játékban, aki a meghatározott időtartam alatt „Kedveli” („Like”) kapcsolatot alakít ki a szervező Léműhely (fb.com/Lemuhely) és EcoMood Hungary (fb.com/EcoMoodHungary) elnevezésű facebook oldalaival.  Képet készít a kedvenc Léműhelyes italával és az EcoMood Hungary fémszívószálával együtt, bejelöli (betaggeli) a szervezőket a képen és kiposztolja saját oldalán látható, ellenőrizhető módon!

A játékban hetente 1 véletlenszerűen kiválasztott játékos kerül kisorsolásra.

A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL SZEMÉLYI FELTÉTELEI:

A Játékban részt vehet minden magyarországi lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes felnőtt korú, természetes személy. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges. A Léműhely nyeremény a boltokban személyesen nyitvatartási időben, előre egyeztetett módon vehető át; az EcoMood Hungary nyereményeket személyesen a Léműhely boltokban előre egyeztetett módon, vagy csak belföldi címre tudjuk postázni.

A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL TÁRGYI FELTÉTELEI:

A játékban minden olyan személy Játékosként részt vehet, aki rendelkezik saját Facebook felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható.
A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő követelésért.

NYEREMÉNY:

  1. hét: 2500 Ft értékű Léműhely bérlet; EcoMood Hungary zöldség-gyümölcs szett; 1 db fémszívószál+kefe
  • hét: 2500 Ft értékű Léműhely bérlet; EcoMood Hungary 4db szívószál+kefe
  • hét: 2500 Ft értékű Léműhely bérlet; EcoMood Hungary cekker+12mm smoothie szívószál

A Szervezők a nyertes nevét legkésőbb a sorsolást követő napon az EcoMood Hungary és a Léműhely Facebook oldalán hirdetik ki. A nyertes Játékos ezt követően felveheti a kapcsolatot szervezők ügyfélszolgálatával, ahol a nyereményt a Játékos az ügyfélszolgálattal egyeztetett módon veheti át.