Instagram Nyereményjáték – műanyag #szívószálmentesaugusztus

Játék időtartama: 2020.08.12 – 2020.08.30.

Sorsolás időpontja: 2020.08.30.

A Játék neve: „műanyag #szívószálmentesaugusztus Nyereményjáték” (továbbiakban: Játék).

Játék szervezője:

-Hegedűs-Klár Adrienn E.V. www.lemuhely.hu, Adószám: 55364920-1-42, 1196 Budapest, Ady Endre út 97.99. – Léműhely (Továbbiakban: Szervező)

-Magyar Adrienn E.V. www.ecomood.hu, Adószám: 56194603-1-30, 3284, Tarnaméra, Béke utca 9. (Továbbiakban: Szervező)

JÁTÉK LEÍRÁSA:

A szervező egyszeri nyereményjátékot hirdet meg a www.instagram.com webolalon elérthető közösségi portálon (továbbiakban: Instagram, vagy közösségi portál).

1, Az tud részt venni a játékban, aki a meghatározott időtartama alatt „Követés” („Follow”) kapcsolatot alakít ki a szervező ecomoodhungary+gasztrohos+lemuhely elnevezésű instagram oldalakkal.

2, Készít egy fotót kedvenc, szezonális alapanyagot tartalmazó nyári frissítőjéről. Tartós, környezetbarát szívószállal vagy ha nincs a nélkül.

3, Megjelöli(betaggeli) mind a 3 szervezőt. Akár insta storyban, akár insta posztban teljesíthető.

A játékban egy véletlenszerűen kiválasztott követő kerül kisorsolásra. A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL SZEMÉLYI FELTÉTELEI:

A Játékban részt vehet minden magyarországi lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes felnőtt korú, természetes személy. A korlátozottan cselekvőképes kiskorú természetes személyek részvételéhez a szülői felügyeletet gyakorló személy, míg a cselekvőképességében részletesen korlátozott nagykorú természetes személy részvételéhez a gondnoka előzetes hozzájárulása szükséges. A Léműhely nyeremény a boltokban személyesen nyitvatartási időben, előre egyeztetett módon vehető át; az EcoMood Hungary nyereményeket személyesen a Léműhely boltokban előre egyeztetett módon, vagy csak belföldi címre tudjuk postázni.

A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL TÁRGYI FELTÉTELEI:

A játékban minden olyan személy Játékosként részt vehet, aki rendelkezik saját Instagram felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható.
A sorsoláson minden személy (account) csak egy alkalommal vehet részt. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő követelésért.

NYEREMÉNY:

  • 1 db Felelős Gasztrohős dobozközösség ételtároló
  • 2500 Ft értékű Léműhely bérlet
  • EcoMood Hungary Fém szívószál csomag (4 szívószál+kefe+tasak)


A Szervező a nyertes nevét legkésőbb sorsolást követő napon az gasztrohős+léműhely+ecomoodhungary Instagram oldalán hirdeti ki. A nyertes Játékos ezt követően felveheti a kapcsolatot Szervező ügyfélszolgálatával, ahol a nyereményt a Játékos az ügyfélszolgálattal egyeztetett módon kapja kézhez.